Cirkus JACKO

Picture-Taker-LII9R6
Dňa 4.12. 2013 opäť do našej školy zavítal cirkus JACKO. Ukrajinský súbor predviedol žiakom veľmi zaujímavé a pútavé predstavenie so skvelými artistickými kúskami. Celé vystúpenie bolo sprevádzané potleskom, čo svedčilo o tom, že program sa žiakom a učiteľom veľmi páčil.

FOTOGALÉRIA Čítať ďalej

Beseda s futbalistami

Picture-Taker-WZ2JQu
Dňa 25. novembra 2013 zavítali na našu školu futbalisti MŠK Žilina (Dávid Guba a Patrik Le Giang) so svojím manažérom . Nadšené úsmevy a radosť žiakov sprevádzali besedu futbalových reprezentantov v priestoroch telocvične základnej školy. Mladí športovci sa podelili o svoje nielen športové zážitky a skúsenosti, ale aj o spomienky z detstva a školských lavíc. Beseda sa niesla v priateľskom duchu a po jej skončení nasledovala autogramiáda.

Za ochotu, skromnosť a úprimnosť pri stretnutí im ďakujeme a prajeme veľa úspechov v športovej činnosti.

FOTOGALÉRIA Čítať ďalej

Strelecká súťaž

Dňa 22.11.2013 sa uskutočnila v telocvični našej školy okresná súťaž v streľbe zo vzduchovky. Družstvo našich mladších žiakov sa umiestnilo na 1. mieste, starší žiaci obsadili 3. miesto. Za jednotlivcov sa stal víťazom žiak našej školy - Štefan Kaštan .

Všetkým srdečne blahoželáme! Čítať ďalej

Škola oslavovala 60.výročie svojho vzniku

Picture-Taker-awEfY5
15. novembra 2013 sa škola odela do slávnostného šatu. Telocvičňa základnej školy sa zaplnila. Začala sa slávnostná akadémia, na ktorej sa okrem bývalých aj terajších zamestnancov, rodičov a priateľov školy zúčastnili aj významní hostia.

Po úvodnom privítaní riaditeľom školy Mgr. Stanislavom Klimom, akadémia pokračovala kultúrnym programom, v ktorom sa snúbila minulosť s prítomnosťou, spomienky s dynamikou a rytmom súčasného života.

Po odznení príhovorov si z rúk riaditeľa školy prevzali pamätné listy súčasní aj bývalí zamestnanci školy. Nasledoval slávnostný obed a po ňom si starší i terajší zamestnanci i pozvaní hostia vymieňali zážitky, spomínalo sa na staré časy, načrtávala sa budúcnosť.

60 dobrých rokov je za nami a my všetci zo srdca škole želáme ešte veľa, veľa dobrých a úspešných rokov a najmä veľa dobrých žiakov.

FOTOGALÉRIA
Čítať ďalej